Neden Blog Yazıyorum?

İlk "Blog Hakkında" yazısını yazdığımda ABD ye yeni gitmiş, blog'u, başımdan geçenleri unutmamak için yazacağım bir mecra olarak değerlendirmiştim. O yazıları ABD Notları etiketi altında topladım.

Okul bitip Türkiye'ye dönünce farkettim ki yazacak çok konu var.

Beni tanıyanlar bilir (tanışamadıklarımız için şurada kendimden bahsettim) borsa-ekonomi konuşmayı severim. Güzel kitaplar bulup okumaktan, dünyadaki enteresanlıklar üzerine kafa yormaktan, yeni ve çoğu zaman laftan öte gitmeyen fikirler üzerine (boş) konuşmaktan büyük keyif alırım. :)

Burada bütün bunlarla ilgili bazen detaylı bazen özet, rast gele yazıyor olacağım.

Neden yazmak istediğimi zaman zaman kendime soruyorum, yazmadan olmaz mı diye?

- Biliyorum, dışarıda arkadaşım olan olmayan bir dünya insan var burada yazdıklarımla ilgili söyleyecek birşeyleri olan, bana laf atacak :) gaza gelip birşeyler araştıracak burada paylaşacak. Benim derdim onlara ulaşmak, yeni insanlarla tanışmak, keyifli muhabbet, gülelim eğlenelim vs..

- Birde konuştuğum herşey havada kalmasın bazıları kalıcı olsun, istediğim zaman hatırlayabileyim istiyorum.

Buraya yazdıklarım genelde o aklımda kalmasını istediğim önemli olanlar olacak. Sizde katılırsanız, birşeyler paylaşırsanız daha keyifli olur.


5 yorum:

  1. merhabalar,
    oncelikle su bir gercek ki yazinizi cok samimi ve faydali buldum. acikcasi etkilendim.
    bende ekonomide para harcama veya tuketme yollarini konusmaktan cok hoslanirim.
    umarim bir sohbet sansi yakalariz.
    simdiden tebrikler ve basarilar dilerim
    Selim

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Selim Bey,
    Para harcama konusunda Dubai'de çok iyi imkanlar varmış diye duydum, finans sektöründe kazandıklarımı dubaide alışveriş merkezlerinde harcamayı çok isterim. Birgün hayalim gerçekleşir ve görüşürüz umarım.. :))
    Bu teşvik edici yorumunuz için çok teşekkürler, sevgiler. :D

    YanıtlaSil
  3. merhaba sizi çok samimi buldum , tek sorum olacaktı neden ayn rand teşekkürler şimdiden

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, blogumu takip ettiğiniz için teşekkürler
    Blogdan da farketmişsinizdir, genel ekonomi, iş dünyası konusunda okumayı seviyorum. Ayn Rand da bu konular üzerinden objectivism felsefesini çok güzel anlattığı için benim favori yazarım- felsefecim. Mükemmeliyetçiliğin felsefesi hoşuma gidiyor, herkese tavsiye ederim. :)

    YanıtlaSil
  5. Ekonomiden hiç anlamasam da bu yazınızda sizi gayet iyi anladım. Hayatımız tek yönlü değil sonuçta, aynı anda bir çok yoldan yürüyoruz. Blog yazarlığıda bu farklı yollarda farklı kişileri tanımamızı sağlıyor.

    YanıtlaSil