FBI ile ilk tanışma :)

Eveeet ilk polis durdurmamı da yaşamış oldum :)

Haftasonu Philadelphia civarlarında bir outlet e gittik 4 kişi, koşuda ve teniste giymek için ayakkabı aldım sonunda kendime, yazlık birkaç birşey falan da aldım daha sonra da dönelim dedik..

Benim arabayla gidiyoruz daha önce State College a da gitmişim uzun yol tecrübem artsın istiyorum zaten :) Neyse, dönerken arkada polisi gördüm sağa geçtim o da arkamda yeterli yer olmamasına rağmen arkama geçince "aha" dedim bana geliyor bu :)

Neyse ışıkları yaktı, ben bilmiyordum tepedeki ışıkları açınca benim kenara çekip durmam gerekiyormuş :) neyse çektim kenara arabada 4 erkek alışık değil tabi adam da tedirgin bizde tedirginiz :) özellikle de ben, ( bir yandan da mutluyum ilk cevirmem diye :) ) eller direksiyonda arabayı durdurduk bekliyoruz 10 dakika sonra kalktı geldi amca (öyle beklemek gerekiyormuş ilk geldiğinde arabadan inmek falan yok, yoksa triplere giriyorlarmış )

Cem abinin camdan geldi biraz konustu hızlı gidiyordun, geçen burda kaza oldu söyle oldu böyle oldu bizi de konusturmaya çalışıyor arada, nereye gidiyosunuz kimsiniz nesiniz falan sonra belgeleri istedi verdim 15 dakka inceleyip geldi sonra diğerlerinin de ID lerini istedi onları da kontrol etti sonra ve sonunda uyarı olsun bu seferki dedi ve gitti halbuki hız yaptığım yok hatta yavaş bile gidiyorum herkes beni geçiyor falan belki 65 olan yerde 70 le gidiyorum ama millet vızır vızır. Adam bizi 4 kişi görünce ne iş dedi galiba :)
Ama olay daha Bitmedi :)

Arabayı kapatmışım o arada ve farlar açık kalmış, araba da 2009 model değilki, akü bitmiş tabi 20 dakika far açık kalınca :) neyse polis gitmeden cem abi gitti polise, polis bir panik yaklaşma falan tripler :) sonra neyse anlattı derdini adam geldi kapat aç falan çalışmıyor tabi ben denedim o demeden neyse sonra adam bizim temiz çocuklar olduğumuza da ikna olduktan sonra benim arabadan kontak yapalım dedi. arabayı önümüze getirdi direk sormadan ama bizim akü arkada :) bunun için yine cem abi arabadan indi adam yine tripler sen inme ben gelirim falan diyor (acayip korkak bunlar yaw ) neyse geldi arabayı dibimize soktu ki kimse kapıyı açamasın diye sonra neyse cem abi arkadan adamın arabayla halletti sonra polis gitti biz de sönüş yoluna devam ettik

Çok detaylı anlattım ama detaylar keyifli zaten :) sonuç olarak bir seferde hem yolda kalıp hem polise yakalanmış olduk adam korkudan mal gibi ben korkudan mal gibi olunca olmayacak şeyler de oluyor işte akü de bitiyor. Adam da bizi durdurduğuna pişman olmuştur heralde :)

Bu hafta "interview" yapacaklar benle bakalım asistanlık için. Haftaya da finaller falan var yine zor bir hafta olacak geçecek sonra tatil bir süre..

2 yorum:

  1. canım yavrum, birgün beni acele işten çağırdın "A nne gelebilirmisin polis çevirdi seni istiyor " diye tabii ben panik bir halde geldim.Polis beni görünce yanıma geldi kısa bir sohbetten sonra bana oğlunuz çok efendi terbiyeli bir çocuk hiç karşı gelmedi doğruları söyledi onun için bu sefer ceza yazmıyorum bundan sonra daha dikkatli olsun " dedi ve gülerek ayrılmıştık.Sanırım yanında Özge de vardı öyle hatırlıyorum anlıyacağın oradaki polis senin gibi düzgün insana herzaman rastlayamayacağı için paniklemiştir. Yavrum seni çok öpüyorum.Annen

    YanıtlaSil
  2. Mert, cnn'de sen önde polis arkada izlemeye az kaldı desene. baban

    YanıtlaSil