Spor da Önemli

Her akşam 6km yürüyorum-koşuyorum.. 3 haftadır devam ettiğim için artık düzenli yapıyorum diyebilirim. Bütün yaz devam edebilirsem kalıcı mert göbeğimden eser kalmayabilir şimdiden işaretlerini vermeye başladı.
Daha önemlisi hakikaten dinç hissettiriyor spor yapmak, kışın miskinliğini atıyor üstümden. Farkında olmadan bu 4 ayda çok hareketsiz kalmışım onun için iyi geliyor. 4-6 arası da tenis oynuyorum, döndüğümde yenmem gereken 2 kişi var sıkı çalışıyorum :)

Bu sabahtan akşama kadar boş olup, kendime ayırıp, akşam derse gitmeye de çok alıştım bırakmam gerektiğinde nasıl bırakırım bilmiyorum artık.

Bu arada dönem 4 mayısta bitiyor, sonra 15 mayısta yaz okulu başlıyor, bu sene alacağım dersin haddi hesabı yok o yuzden çok uzun vadeli program yapmıyorum :) ,

Buraya gelirken tenis raketimi, ayakkabımı, şortumu yanıma almamak ta bana toplam $160 a malolacak ya artık yapcak birşey yok :) herşeyi anladım da şortu niye koymamışım bavula güzel bir şortum vardı :)

Kendi yazdığım blog la beraber milletin nasıl bloglar yazdığına bakmaya başladım da çok enteresan, faydalı, güzel bloglar varmış blog hadisesi başlı başına bir alan olmuş hiç haberim yoktu daha fazla araştırmak gerek bundan sonra..



1 yorum:

  1. Mert, ha gayret. ilerde meşhur olduğunda bu yazdıkların çok para edecek. daha okunur şekle getirirsen okurun çoğalır. öptüm. baban.

    YanıtlaSil