Dönem Arası Yorgunlukları

Okul acildigindan beri bir kosusturma basladi hala daha icinden çıkıpta neler dönüyor diye oturup düşünemedim . Her akşam ders çalişsam hergün birşeyler yapsam yine yetişmeyecek gibi bu dönem. O yüzden bende bıraktım kendimi ne gerekirse yetiştirmeye çalışıyorum sadece.

Bunun yanina okulda da bütün hocalar beni beklemiş yeni projeleri için yeni araştırmaları için boş boş araştırmalar isteyip duruyorlar. Yahu bu başkasının işini yapmak nekadar kötü insana insanlığını unutturan bir iş böyle!

Borsayi takip etmeden zaman geçmiyor..
Tenis oynamadan yaşamanın bir manası yok zaten haftada 3 gün tenis
Spor yapiyoruz madem salona gidip iki ağırlık çalışıyoruz mecburi, 1 gün de o

Türkiyedeki gelişmeleri mi takip edeyim buradakileri mi..

Hepsini bir arada yapacağım deyince de olmuyor o yuzden 7 saat uyku uyuyup bütün gün nasıl enerjik olunur daha iyi bir yolunu bulmam gerek.
Havalar hala iyiyken hepsini yapmak istiyorum , kışın zaten eve, salonlara kapanacağız.

Ben kendimi biliyorum benim yeni hedefler bulmam, yeni birşeyler yapmam gerek. Canım artık daha farklı şeyler istiyor. Artik karar verdiğim zaman birşeylerin değiştiğini görmek istiyor. Benim bir yönetim kuruluna girmem gerek bir an önce :)

Bu arada bunlarin üstüne bir kurs bulursam 6 sigma, tpm, lean manufacturing, quality management konularinda, gitmek istiyorum da bakalım bulabilirsem ucuzundan. Birkac sertifika yapalım ileride danışman olcağız, hani sertifikan demesinler..

1 yorum:

  1. problemlerine madde madde bakalım:
    - çok iş var: bir de işe girdiğinde bak bakalım nasıl dolu olucaksın.
    - 6 sigma+tpm+lean v.s. : bunları işe girdiğinde zaten standart eğitim olarak alacaksın. önceden öğrenmene gerek yok. okuduğun kitaplar zaten ana hatları olarak bu konuları içeriyor.
    - uyku : daha az uyumaya alışman lazım
    - sosyal faaliyet+spor : bu konuları hiç aksatmadan yetiştirmeye bak. geriye baktığında sadece bu konular sana birşeyler verdiğini göreceksin.

    hadi kolay gelsin. söylemesi bizden (kolay) ..

    BABAN

    YanıtlaSil